site xnxx india motel footjob. wifelovers

Ар Кели се яви пред съда по обвинения в сексуално насилие

Американският R&B певец Ар Кели (R Kelly) се яви на предварително изслушване пред съд в Ню Йорк. Това бе последното съдебно изслушване преди федералния процес срещу носителя на награда „Грами“, който ще започне в началото на следващата седмица. Сред дългия списък с обвинения срещу Кели е и тайният му брак с певицата Алия (Aaliyah), която по онова време е непълнолетна, пише на сайта си USA Today.

Според стенограмата от изслушването във вторник, на прокурорите ще бъде разрешено да представят доказателства за това че Кели, е имал „сексуален контакт“ с Алия, наричана „Джейн Доу № 1“, когато е била непълнолетна.

В хода на досъдебното производство прокурорите обявиха, че Кели бил сигурен, че Алия е забременяла. Ето защо той тайно уредил брака им, за да се предпази от евентуални наказателни обвинения, тъй като съпругата не може да бъде принудена да свидетелства срещу съпруга си.

Делото срещу Кели, който е на 54 години, е свързано с множество обвинения, сред които ръководене на престъпна мрежа заедно с мениджърите си, бодигардове и други свои служители, които му помагали да наема жени и непълнолетни момичета за секс. Според федералната прокуратура групата набелязвала жертвите на концерти и други места и организирала срещите им с Кели. Деянията са извършени преди повече от две десетилетия.

В края на юни изпълнителят, който е носител на три награди „Грами“, беше арестуван в Ню Йорк.

Освен в Ню Йорк, обвинения в сексуално насилие и корупция на Ар Кели са отправени в Илинойс и Минесота. Според прокурорите ръководената от него мрежа е действала и там.

Властите в Илинойс подведоха певеца под отговорност и за корупция. Той е обвинен, че е дал подкуп на служител през 1994 г., за да получи фалшив документ за самоличност на името на певицата Алия, за да могат да се оженят. Тогава тя е едва на 15 години. Алия почина при самолетна катастрофа на Бахамските острови през 2001 г.

Ар Кели, не се признава за виновен по нито едно от отправените му обвинения.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal