АПИ уведомяват, че няма да се връщат пари за винетки ако…

1

От пътната агенция уведомяват, че за сгрешени по вина на потребителя символи от регистрационния номер на колата платени суми за винетки не се възстановяват.

Отговорността за правилното деклариране на данните е на потребителите.

На собствениците, платили неколкократно за електронна винетка с един и същ период на валидност, ще бъде възстановявана надвзетата сума.

Необходимо е да се изпрати заявление в свободен текст, адресирано до председателя на Пътната агенция, в което да се опише казуса.

Към него трябва да бъде приложена информация за регистрационния номер на автомобила; начина на плащане и документите за плащането. Искането ще бъде разгледано и сумата ще бъде възстановена до 30 дни.

Посочва се и банкова сметка, на която да бъде преведена сумата.

Документите трябва да се изпращат на адрес: гр. София, пл. “Македония” 3, Агенция “Пътна инфраструктура” или в Областните пътни управления.

Днес е възстановена надвзетата сума на деветима потребители.

0
0
1 Коментар
  1. Златина Тодорова сподели

    Шибани неграмотници, толкова ви е трудно да върнете надвзетите суми по същата банкова сметка, по която са постъпили! В цял свят го правят, дори и в неевропейските страни, само вие сте некви много важни и недосегаеми! Кой ви назначи изобщо на каквато и да е работа, аз ако съм и метла не бих ви поверила!!!

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.