site xnxx india motel footjob. wifelovers

Антония Петрова се обезобрази (СНИМКИ)

С плашещо обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в социалните мрежи. Несполучливата ринопластика на госпожа Батинкова личи от километри и макар Петрова да не си признава за корекциите, всичките ѝ последователи забелязаха огромната промяна, пише plovdiv24.bg.

Новият вид на обонятелния орган на Антония поразително напомня носа на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции. Носът на Петрова се отличава с изключително чип и остър връх, откриващ изцяло ноздрите ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)

Според източници на Show.bg пластиката е била направена в Гърция, при хирург от чужд произход заради ниската оферта за 2-дневна хоспитализация.

Именно това била причината миската да е неактивна в социалните мрежи близо месец. Едва тези дни, след като възстановяването вече е приключило, Антония си позволи да публикува няколко снимки от дългата си почивка в Гърция.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)

„Знам, че напоследък не съм особено активна, поради една проста причина – когато си прекарал едно невероятно гръцко лято на яхта със семейството си, последното нещо е да си губиш времето в социалните мрежи, нали така?“, оправдава се Петрова.

Според запознати Антония е минала доста тънко с новото си носле, но както се казва – евтиното излиза скъпо. Миската изобщо не била доволна от резултатите и горчиво съжалява, че се е доверила на гръцката клиника.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal