Антония Петрова разкри какво го чака Кубрат Пулев

Антония Петрова-Батинкова коментира скандала, който разтресе родния бокс и в частност Кубрат Пулев, след победата му над Богдан Дину. Едва ли има някой, който да не чул за скандалната целувка на родния шампион по бокс, който си позволи да целуне спортната журналистка Джени Суши, докато му взимаше интервю след триумфа му на ринга.

Грандиозният скандал бе разгледан и подробно разнищен от всички страни и всички аспекти, като коментари и мнения бяха изказани от най-различни и разнородни личности. Сега дойде ред и на Антония Петрова – Батинкова, която също се изказа по случая „Пулев — Джени Суши“ и го коментира като юрист, каквато е всъщност по образование.

Оказва се, че носителката на титлите Мис България 2009 и Мисис Русия 2012, може да коментира и да се изказва адекватно по множество теми, освен тези, свързани с мода и красота.

В такъв се превръща и случаят със скандала между Кубрат Пулев, хитрата американска репортерка и скандалната им целувка, който вече пореден ден взривява публичното пространство.

За разлика от родните закони обаче, американските са далеч по-действащи и поне два пъти по-строги.

„Нашето право е много различно от американското. Там можеш да се съдиш за всичко, включително за слух и за клюка. А в този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи”, потвърждава това и Антония Петрова, която отлично познава не само вкуса, но и развоя на слуховете по свой адрес през годините досега. И точно затова е наясно, че това да съдиш някого в България и в Щатите, са две различни ситуации, които дори нямат привидни прилики.

„В Америка за сексуален тормоз може да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи и съответно тази дама да се облагодетелства. Това е едното. Другото е да не забравяме, че това се случва в Калифорния, където всеки иска да бъде известен и е готов на всичко да бъде известен! Това, което аз виждам от видеото обаче, госпожицата не е съвсем трогната от това, че я целунаха, дори му благодари!

Не виждам да е разстроена. Най-вероятно, след това адвокатите са я посъветвали, че трябва рязко да се разстрои. Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката?”, добави още „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012”.

Според Антония Джейми Суши, както е името на американската репортерка, е готова на всичко, само и само да стане известна. „…Тя изглежда точно такъв тип момиче, което в момента се е покатерило на гърба на кооперацията. Дано това не му коства лиценза на човека, защото наистина няма да е много приятно. На мен лично тя не ми изглежда особено разстроена, но явно след това добре са я посъветвали, за да се облагодетелства”.

Единственото, за което красавицата не би оправдала Кубрат Пулев е фактът, че е трябвало да помисли за дългогодишната си приятелка Андреа, преди да прави, каквото и да е.

„Кубрат е обвързан мъж и по този начин не пази достойнството на Андреа, ако те са заедно. Аз нямам представа какъв им е статутът, дали са заедно или не. Според мен сега в най-неизгодна позиция от цялата ситуация е Андреа. На нейно място бих се почувствала унизена!”

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени