site xnxx india motel footjob. wifelovers

Анита и Рачков стават „родители“

Анита Димитрова, красивата приятелка на Димитър Рачков, купонясва като за последно през уикенда на морето. В инстаграм профила си тя показа как се забавлява на макс с музика, танци, хореография с огън и много питиета край известен бар на плажа.

Анита обаче ще трябва да намали подобни партита, защото след седмица вече ще бъде детегледачка заедно с любимия си Рачков, защото майката на сина на комика заминава за Филипините със сегашния си мъж продуцента Евтим Милошев, пише сайтът за клюки и светски новини Hotnews.bg

„Договорихме децата! Така възкликва Милошев, докато вечеря в софийски ресторант с Христина Апостолова, Димитър Рачков и приятелката му Анита. С тях са и децата им – малкият Димитър Рачков, син на Христина и актьора, и Петър Милошев. Минути преди това момчетата са натъжени и малко потиснати, след като са разбрали, че Евтим и Христина ще заминат, но без тях, за цялото лято във Филипините. Там ще снимат 6-ия сезон на риалити предаването „Сървайвър“.

И докато родителите размишляват кой ще гледа децата, Рачков предлага той да се грижи за тях. – Но дали ще се справя? – пита той.

„Разбира се, те вече са големи, сами се гледат. Проблемът ще е, когато трябва да ни ги върнеш. Така ще си се привързал към тях, че няма да искаш да се разделяте“, отговаря Милошев.

Момчетата вече са наострили уши, а Рачков, поглеждайки ги, им казва въодушевен: “Страхотно лято ще си направим!“ Дни по-късно той вече е нахвърлял идеи за лятната ваканция – ще пътуват заедно, ще ходят на море, вероятно и някъде в чужбина. Заради възрастта на момчетата обаче, късни нощни партита, каквито обича Анита, няма да се възможни.

Гледането на Димитър и Петър ще се превърне в изпитание на връзката на Анита и водещия, но близките им са сигурни, че младата дама, която е с близо 20 години по-млада от любимия си, ще се справи с отговорността.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal