Анджелина Джоли за Брад Пит: Алкохолът стана проблем

Актрисата Анджелина Джоли даде ексклузивно интервю за Entertainment Today, в което говори за новия си бизнес, както и за разточителния си развода с Брад Пит.

По въпроса за брака и развода с Брад Пит тя сподели, че нещата никога не са черно-бели.

„Една връзка никога не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз никога няма да гледаме по един и същ начин, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим.

Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак той е баща на децата ми и не искам да говоря повече“, каза Анджелина.

Актрисата добави, че от самото начало е искала да има бизнес като Keto Pure, който само тя да оглавява, но Брад се почувствал отхвърлен.

„Не бях длъжна да се тревожа за това как се чувства той относно моята амбиция. Знаех много добре колко исках да успея и вложих цялото си сърце да създам съвършен продукт“, сподели Джоли за своя продукт, който ѝ помага да поддържа фигурата си от години. Keto Pure е хранителна добавка, която помага при отслабването и дава енергия.

„През целия си живот бях принудена да поддържам теглото си и младостта си под натиска на Холивуд. И накрая успях да стартирам този бизнес с участието само на жени, като създаденият от нас продукт може да бъде закупен на изгодна цена”, казва Джоли.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени