Алисия налази Тони Стораро

Поп фолк певицата Алисия по всякакъв начин се мъчи да пребори конкуренцията и да успее да се задържи на музикалния пазар. И въпреки че в последно време се е отдала повече на любовния си живот с Мони Филипов, тя продължава да се пъне да пее.

На чалга фурията, известна със секс аферите с няколко известни футболисти, ѝ става все по-трудно да се бори с по-успешните си колежки. Още повече, че участията ѝ рязко намаляха. Тя обаче е намерила трик за опазване на позиция, който към момента ѝ върши работа, пише клюкарският сайт show.blitz.bg.

Напоследък Алисия залага само на дуети с по-популярни изпълнители, за да може да се забележи и нейното име. В най-скоро време ще пусне втори дует с голямата звезда Тони Стораро. Ася, както е истинското име на певицата от Вакарел, се надява покрай известния си колега да бъде и тя забелязана.

Тази година тя пусна дуети с някои от нашумелите имена на сцената, като нейната актуална колежка Лорена, а след това и с Борис Солтарийски.

През 2018 г. издаде първия си дует с Тони Стораро и записа такъв с всенародния любимец Константин. Година по-рано пък „налази“ Илиян, с който имат съвместна песен и през 2016 г. Алисия има дуети още с Теодора, Ванеса и дори „СкандаУ“.

За по-голяма слава в клиповете си снима две от любовните си завоевания – Валери Божинов и Ники Михайлов.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени