Александър Сано зарадва своите фенки с тази СНИМКА

Популярният актьор Александър Сано, който през последните години е сочен за един от родните секссимволи, реши да зарадва своите почитателки с гола снимка.

Актьорът от „Ягодова луна“ е наясно, че с подобен кадър би могъл да увеличи броя на последователките си в социалните мрежи и се показа само по долни гащи.

Снимката обаче, е черно-бяля и доста стара – още от времето когато актьорът е напълно неизвестен и едва ли толкова много момичета са въздишали по него.

На ретро кадъра Сано е още малко момче и в квартала му викали „Сашко“. Актьорът публикува в сициалните мрежи архивната снимка, от която се вижда, че катои дете е бил доста хилав и по нищо не личи, че един ден ще бъде магнит за женските погледи.

Сано се развива успешно като актьор, но също така и като продуцент на филми. Последният му проект „Диви и щастливи“ се нареди до най-гледаните филми, а играта им с Яна Маринова и Луиза Григорова е ненадмината. Хиляди фенове препълниха киносалоните в цялата страна, а дори и в чужбина, за да се насладят на изключителния филм.

Сега Сано бележи пореден успех с впечатляваща актьорска игра в сериала „Ягодова луна“, където си партнира с Асен Блатечки, Деян Донков, Димо Алексиев и други.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени